Fatale herkenning

23

De jonge, alleenstaande moeder Kim passeert toevallig een brasserie in Amsterdam-Oost als daar een gewapende overval plaatsvindt. In een van de vluchtende overvallers herkent ze haar voormalige krantenjongen. De herkenning is wederzijds. Vanaf dat moment is Kim haar leven niet meer zeker. Anne Kramer, chef Bureau Zware Criminaliteit, moet met haar team een gijzeling oplossen. In de tv-studio van Pauw & Witteman ontmoet ze de angstige Kim en ze besluit zich ook voor haar zaak in te spannen. Maar wat probeert Kim te verbergen? Is zij in haar wanhoop zelf op het verkeerde pad geraakt? Fatale herkenning is opnieuw een spannende politieroman met Anne Kramer in de hoofdrol.

Verschenen in
Serie
Anne Kramer (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
02 juni 2010
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046807194 , 9789046808351
Advertentie

Hebban recensie

Geloofwaardig en realistisch op alle niveau´s

door Cees van Rhienen op 26-05-2010

Het lijkt meer gewoonte dan uitzondering te worden. Ex-politieagenten die na een flitsend leven, waarin het opsporen van wetsovertreders centraal staat, hun verhalen vastleggen op papier om daar lezend Nederland nog een plezier mee te doen. De “Baantjers” zijn in grote getalen aanwezig. Tot hun gezelschap is een paar jaren geleden de voormalige hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, Joop...

Lezersrecensies (2)

door: Peter Roosen 1 like

door: Joyce Remmerswaal 1 like
Een zeer realistische geschreven detective van de hand van oud hoofdcommisaris van politie in Amsterdam Joop van Riessen. Naar aanleiding van het interview in de VN detective en thrillergids werd mijn aandacht getrokken naar deze boeken.

Fatale herkenning is het tweede boek van zijn hand en vertelt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic