Fatale kus

15

Op 1 januari heb ik twee wensen gedaan. Ik weet dat je je normaal gesproken iets voorneemt aan het begin van het nieuwe jaar, maar de twee dingen die ik wilde kun je je niet echt voornemen. Mijn eerste wens was Dan McAndrew te kussen. Mijn tweede wens was om borsten te krijgen in plaats van de twee platte pannenkoeken die ik nu heb.
Scarlett wordt – tot haar grote verrassing – voor een feestje uitgenodigd door Plum en haar hofhouding, het populaire meidenclubje van school. Scarlett neemt de uitnodiging gretig aan. Op het feestje zal ook Dan McAndrew aanwezig zijn, op wie ze haar oog heeft laten vallen. Die avond kussen Dan en Scarlett elkaar, maar het is niet de kus waar ze op gehoopt had: Dan sterft in haar armen.
Om uit handen van de roddelpers te blijven (die niet uitgeschreven raken over de 'dodelijke kus') wordt Scarlett naar de strenge kostschool van haar grootmoeder gestuurd, waar niemand van haar geheim af weet. Maar kort daarna krijgt Scarlett anonieme briefjes die een heel ander licht werpen op Dans plotselinge dood...

Verschenen in
Serie
Scarlett Wakefield (1)
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Anne-Marieke Buijs
Laatste editie
06 maart 2012
Uitgeverij
Moon
ISBN
9789049923419 , 9789049924577 , 9789049925697

Hebban recensie

Het is de juiste mix van chicklit en detective

door VeraT op 14-01-2011

en dat maakt het anders dan andere boeken.,Met het eerste deel van de Scarlett Wakefield-serie schiet Lauren Henderson, bekend van haar zogeheten ‘tart noirs’, meteen in de roos op de Young Adult afdeling, hoewel deze niet bepaald met het etiket ‘thriller’ te bestempelen valt. Scarlett Wakefield is een typisch 16-jarig schoolmeisje. Verliefd en altijd in strijd met andere meisjes. Als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic