Feedback challenge

0

Weet jij wat je sterke punten zijn? Wat anderen in jou waarderen? Weet je ook welke tips ze voor je hebben om nog beter te worden? Om te kunnen excelleren en de allerbeste versie van jezelf te worden? Daar kom je maar op één manier achter: door feedback te vragen! Feedback is immers de meest effectieve manier om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.
Maar dat moet je wel durven! Om feedback vragen kan eng en confronterend zijn, want natuurlijk hoor je soms dingen die je liever niet gehoord had. Maar het is ook een heel persoonlijke en praktische manier om jezelf beter te leren kennen, en gewapend met die kennis stappen te zetten om je verder te ontwikkelen. En dat is het eventuele ongemak zonder meer waard.
Tijdens de 'Feedback Challenge' ga je vijftien dagen lang feedback vragen aan je collega's, je leidinggevende en jezelf. Je krijgt inzicht in hoe je overkomt, mag mooie complimenten in ontvangst nemen en werkt concreet aan je ontwikkelpunten. Lekker praktisch dus. En helemaal op jou gericht.
Ga jij de uitdaging aan?
Auteur
Axelle de Roy is trainer, ontwikkelaar en mede-eigenaar van trainingsbureau Lomans & De Roy. Lomans & De Roy staat bekend om hun levensechte management- en trainingsgames, waarbij deelnemers in een veilige en inspirerende setting vaardigheden oefenen met ervaren trainingsacteurs. Vanuit het motto 'Leren mag ook leuk zijn!' ontwikkelt Axelle managementgames en andere materialen voor persoonlijke/professionele ontwikkeling. Bij Uitgeverij Thema heeft Axelle diverse spellen uitgegeven, waaronder 'Feedbackkaarten', 'Kennismakingskaarten' en 'Spelen met talenten'.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
08 juni 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720619

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic