First aid kitchen

1

In het programma First Aid Kitchen van het tv-kanaal 24Kitchen krijgen kijkers de kans om bij chef Andy McDonald antwoord te krijgen op hun brandende culinaire vragen. Veel thuiskoks grijpen naar zakjes en pakjes om te koken, wat de smaak van de gerechten vaak niet ten goede komt. Met dit boek Is Andy jouw houvast in de keuken. Het staat boordevol uitleg over hoe je iets moet koken, bakken of braden. Tips hoe je restjes kunt verwerken. Maar ook uitleg over kooktechnieken en hoe je jouw gerechten op smaak kunt brengen. Tussen alle tips zitten ook een paar typisch Nederlandse gerechten, met suggesties om er een andere draai aan te geven. First Aid Kitchen is jouw onmisbare culinaire vraagbaak in de keuken. Wat er ook aan de hand is: voor elk probleem in de keuken geef Andy een oplossing!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
25 juni 2014
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045205557

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Redder in nood

door Monica Weterings op 03-02-2015

Lang geleden liep het huwelijk van mijn oom J. op de klippen. Hij zat niet bij de pakken neer, maar deed een kookcursus voor gescheiden mannen. Daar leerde hij een menu klaarmaken waarvan zijn vrienden en familieleden nog jaren hebben mogen genieten.
Halverwege een recept uit dat menu stond dan bijvoorbeeld; bak de gesnipperde ui in de olie. En dat was het moment waarop J. die ui ging snipperen....


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic