Fitness voor de Geest

0

Hilde Thijs
Fitness voor de geest
Gebruik je innerlijke kracht om je leven vorm te geven
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: ca. 128 blz.
illustraties: zwart/wit
ISBN: 978 90 6378 750 9
Fitness voor de geest is hèt boek voor iedereen die zijn innerlijke kracht wil leren kennen en gebruiken om zich psychisch, spiritueel en emotioneel te ontwikkelen, in balans te komen of te blijven. Met behulp van visualisaties legt de auteur uit welke doelen je kunt bereiken, op welke manieren je kunt mediteren en hoe deze positieve energie uiteindelijk ook de lichamelijke gezondheid ten goede komt.
Fitness voor de geest biedt vele kant-en-klare visualisaties voor verschillende doeleneinden. Als eerste zeven visualisaties voor de zeven chakra's, waarmee je het respectievelijke doel van de chakra kunt bereiken.
Daarna volgt een reeks visualisaties, waarmee je kunt werken aan (de opheffing van) allerlei emotionele en psychische blokkeringen, of deze kunt voorkomen. Als laatste wordt een hoofd­stuk gewijd aan mantra's, gebeden en affirmaties voor dagelijks gebruik, met als doel een beter bestaan voor jezelf en de wereld om je heen te creëren.
Het terugkerende uitgangspunt hierbij is het opbouwen of aantrekken van positieve energie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
152
Laatste editie
28 maart 2008
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787509
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic