Flirten op het bal - Een uitgave van Harlequin White Silk - sexy chicklit

, , ,

3

(1) FLIRTEN OP HET BAL - Een blonde pruik, een sexy jurkje, kersenrode lippenstift... Op een podium paraderen als Marilyn Monroe, met een decolleté tot aan haar middel, is echt helemaal niet Carons ding. Maar ja, het is voor een goed doel en ze hád tenslotte besloten om eens iets onverwachts te doen. En die schaamteloze flirt met miljonair Baxter Remington, een van de genodigden? En die zoen in zijn limo? Zonder die pruik had ze dat vast nooit gedurfd. Dan staat hij een paar dagen later weer voor haar neus. Maar komt hij voor haar of voor Marilyn? (2) NIEUWE KERST, NIEUWE LIEFDE - Waarom heeft hij ook geen tweelingbroer? Tijdens het familiekerstdiner twee jaar geleden viel Giselle Randolph als een blok voor Sam McKendrick. Jammer alleen dat hij destijds haar zwager was. Na twee jaar kniezen dat ze hem niet kan krijgen, heeft ze het helemaal gehad met dat getreur. De remedie ligt voor de hand: gewoon verliefd worden op een andere man. Dus komt het haar prima uit dat ze met kerst voor haar werk naar naar Sedona wordt gestuurd - een plek die magische krachten heet te bezitten. Want als het daar niet lukt, dan lukt het nergens! Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Henk van den Heuvel , Arjanne Luipen , H. van den Heuvel , A. van Luipen , Henk van den Heuvel
Laatste editie
09 februari 2012
Uitgeverij
Harlequin White Silk
ISBN
9789034733283 , 9789461703958 , 9789461707536
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Adembenemend

door: Cedmax 1 like
Een adembenemend boek, echt de moeite om te lezen. Caron wordt uitgenodigd om Audrey Hepburn te spelen op een bal voor het goed doel. Maar wanneer Caron te laat komt, veel te laat, wordt ze omgetoverd tot Marylin Monroe. Wat de gevolgen hiervan zijn moet je zeker gelezen hebben !

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic