Floris

Jaap Kooimans

1

Het complete verhaal achter de succesvolle televisieserie

'Floris' is een van de meest succesvolle televisie-series van Nederlandse bodem. De serie werd in 1968 bedacht door scenarioschrijver Gerard Soeteman en geregisseerd door Paul Verhoeven. De acteurs Rutger Hauer en Jos Bergman speelden de hoofdrollen Floris en Sindala. In dit boek staan nooit eerder gepubliceerde verhalen en foto's die het complete verhaal van deze legendarische serie vertellen.
'Floris' is vaak herhaald, genereerde altijd wéér hoge kijkcijfers en hele generaties zijn er mee opgegroeid. 'Floris' spreekt nog altijd volop tot de verbeelding. Mede door de medewerking van vele betrokkenen is dit boek een ode aan 'Floris' en de makers!
Verschenen in
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
382
ISBN
9789462262836
Laatste bewerking door EMBV op 11/03/2019
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Floris

door: EMBV 1 like
Het is 50 jaar geleden dat de serie op tv werd uitgezonden. Daar hoort natuurlijk een boek bij.. En dat is er dan ook, een zeer compleet naslag werk, met heel veel , vaak nog nooit vertoonden foto’s. ( al viel het op dat er soms dubbele foto’s in staan) Heel veel achtergrond informatie....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic