Flow

0

Het moderne, jachtige leven zet de mens onder druk. We hebben geen tijd meer om even stil te staan en tot rust te komen. Het aantal depressies en burn-outs stijgt.en de Mens en natuur zijn elkaar ontgroeid, we zijn vergeten dat de natuur voor de mens kan werken als een krachtig medicijn. Hoog tijd om de verbinding terug te maken en om bewuster om te gaan met alles wat leeft en met onszelf.
Daar kan dit boek je bij helpen. Centraal staat ‘flow’ of de stroming van energie in je lichaam en geest.Flow zorgt voor balans en energie door heel bewust je zintuigen te gebruiken en je gedachten achterwege te laten. Je kan het ervaren door de rust in de natuur op te zoeken of je over te geven aan de meest natuurlijke beweging van de mens: wandelen.
In dit boek ontdek je de rijke symboliek van de natuur. Je kuiert je onder andere over de paden van blotevoetenwandelingen, wandelcoaching en meditatie. Af en toe sta je stil en mijmer je over de rijke symboliek van de natuur. Citaten, foto’s, vragen, inspirerende oefeningen en tips brengen rust in je lichaam en geest.
Verschenen in
Genre
Business & Management , Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
106
Laatste editie
01 maart 2010
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058266958

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic