Foie gras & eend

,

0

Meer dan veertig feestelijke en haalbare recepten met foie gras en eend

Naast de gerechten komen ook de boeiende geschiedenis en de verschillende soorten foie gras uitgebreid aan bod

Met verrassende bijhorende wijntips van topchefs als Pierre Wynants en Felix Alen

In samenwerking met de bekende ganzenkwekerij Upignac in het Waalse Upigny

Luxe voor elke dag!

Moeilijk weg te denken van de feesttafel, maar ook in de dagdagelijkse, hedendaagse keuken maakt ze steeds vaker haar opwachting: foie gras! De receptvariaties met deze delicatesse zijn immers heel uitgebreid. In dit boek maak je kennis met een uitstekende producent van dit heerlijke goedje, Upignac, hun tradities en werkwijze, de verschillende soorten foie gras en hun rijk gamma aan afgeleide producten.

Naast een twintigtal originele recepten met foie gras de canard bevat dit boek minstens evenveel gerechten met confit de canard, eendenbout, eendenfilet en aanverwanten. Alle recepten zijn op maat van de hobbykok en worden door de fotograaf helder in beeld gebracht.

Eenvoudig en lekker kokkerellen met een feestelijk tintje!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
27 september 2005
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020962284
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic