Fonteinen Van Bloesems

0

In 'Fonteinen Van Bloesems' wordt een aantal verschillende verhalen over liefde verteld. Geen liefdes zoals die in de popmuziek door bandjes bezongen wordt. Het betreft hier liefdes die onmogelijk zijn, kansloos en gedoemd te mislukken. Of liefdes die door externe omstandigheden en onverwachte ontwikkelingen onmogelijk worden gemaakt. De personages die zich in deze liefdes storten zijn zich hier eigenlijk bij aanvang al van bewust. Waarom storten zij zich dan toch in deze avonturen? En dan ook nog eens met hart en ziel. Omdat liefde sterker is dan wat ook, de aantrekkingskracht tussen twee mensen dwars door alle opgeworpen blokkades heen gaat, tegen elke gedragscode indruist.

Verliefd worden? Je kunt het niet helpen en je ertegen verzetten heeft geen zin. Zelfs niet als je weet, dat het je gaat verscheuren.

De verhalen in de bundel staan allemaal op zichzelf, doch zijn eveneens met elkaar verstrengeld. Personages die in het ene verhaal een bijrol vertolken, keren in een ander verhaal terug als hoofdpersonage. Zo raakt alles uiteindelijk elkaar aan. Zoals het in de liefde ook bedoeld is: elkaar aanraken en voelen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
29 april 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402118193
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic