Free to fall

23

Lijsten 1 Top25's 4
Wat als er een app was die je vertelde naar welke muziek te luisteren, welke koffie te bestellen, of zelfs wat te doen met je leven - een app die je kon verzekeren van volmaakt geluk? Wat als je nooit hoefde te falen, nooit de verkeerde beslissing hoefde te nemen?

Fast forward naar een tijd waarin Apple en Google zijn vervangen door Gnosis, een miljardenbedrijf dat een levensveranderende technologie heeft ontwikkeld: Lux, een app die al je beslissingen optimaliseert voor de beste persoonlijke resultaten.

Wanneer Rory wordt toegelaten tot de prestigieuze Theden Academy lijkt een gelukkige toekomst zeker. Maar onder het gepolijste oppervlak van deze perfecte school is iets niet in de haak.

Dan ontmoet ze North, een knappe jongen uit de buurt die Lux niét gebruikt. Ze valt voor hem, en zijn eigenwijze manier van leven. Al snel lapt Rory de suggesties van Lux aan haar laars, en luistert ze naar de innerlijke stem waarvan ze heeft geleerd die te negeren - een keuze die haar leidt naar een bizarre waarheid die niemand zag aankomen...
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
472
Laatste editie
05 maart 2015
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048310715 , 9789048311668

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (6)

Gewoon geweldig!

door: Kim Wezeman 1 like
Tja, ik heb het boek net het boek uit, dus ik ben een beetje emotioneel omdat het einde best wel zielig is. Het is een heel mooi boek wat toch wel veel bekende dingen laat zien over de manier waarop wij soms gewoon blind vertrouwen op elektrische apparaten en social media. Natuurlijk is het in dit...

Heel goeie YA.

door: Greet Braem 1 like
'Free to fall' is het tweede boek van de Amerikaanse Lauren Miller. Een boek dat erg goede recensies kreeg, een YA die ik moest lezen dus. En dacht ik eerst een doorsnee, niet bijzonder interessant of spannend boek in handen te hebben, moest ik mijn mening halverwege het boek serieus bijstellen....

Eindelijk weten we hoe beinvloed we zijn door media.

door: Marieke 1 like
Dit boek laat ons zien hoe we worden beinvloed door de media: wel behoorlijk overdreven, maar een eyeopener. Hier is het geval dat sommige mensen geen beslissing meer nemen zonder telefoon. Denk daar maar eens over na.

Free to fall

door: Femke 1 like
Geweldig boek! Lauren Miller beschrijft de details zo goed! Wanner komt deel 2...? ;) Ik heb het boek in 3 dagen uitgelezen.

Free to fall; akelig dichtbij!!!!

door: Marloes 1 like
“…maar we worden nog steeds aangetrokken door die schermen als motten door een vlam.” Dit zijn bijna de laatste woorden uit het boek ‘Free to fall’ van Lauren Miller. Zij schreef met dit boek een verhaal dat akelig dicht bij onze wereld ligt. Zij beschreef het jaar 2034, ze beschrijft...

GEWELDIG!

door: Anouk Röling 1 like
Beeld je is in dat het over een paar jaar echt zo zou zijn.. Niet meer na hoeven denken, tegenwoordig zit iedereen toch al vast geplakt aan de Smartphones, zou zomaar echt kunnen gebeuren!! Dus, pas op! ;)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic