Fruit in de keuken

0

Een vernieuwend en verrassend veelzijdig boek over koken met fruit. Met meer dan vijftig internationale recepten - van soepen, salades en hoofdgerechten tot jams, taarten en desserts. Boordevol tips over het kiezen van fruit, het bewaren ervan en het inmaken van vruchten. Met niet alleen zoete maar ook hartige gerechten met fruit. Een nieuwe uitgave in de succesvolle reeks waarin onder meer zijn verschenen: Kaas in de keuken, Bijzonder brood en Ik wil chocola!
Fruit is verrukkelijk, op elk moment van de dag. Geniet van de veelzijdigheid van fruit in meer dan 50 recepten - van soepen, salades en hoofdgerechten tot jams, taarten en desserts. Plus handige tips over het kiezen, bewaren en inmaken van vruchten.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
15 april 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058975188
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic