Gaia Orakel

1

Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, een verblindende gebeurtenis, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine deeltjes, zwevend door ruimte en tijd. Maar het wiel van het leven was, onzichtbaar, al wel in beweging, en na verloop van tijd werd de zee van kleine deeltjes een zee van sterren, en daaruit werd Gaia, onze Aarde, geboren, een levende ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder, en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
88
Laatste editie
16 april 2014
Uitgeverij
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081616 , 9789085081616 , 9789085081616
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Bron van inspiratie

door: OnzeLieveAardevrouwe 1 like
De bekende orakelkaarten liggen in mijn hand. Op zoek naar 'de kaart van de dag' schud ik de stapel. Vrijwel direct 'springt' er een kaart uit de bewegende verzameling. Nieuwsgierig draai ik 'm om. Twee bomen met frisgroene bladeren waartussen een rode maan schijnt. Onder de maan brandt een flink...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic