Galgenlied

5

Het spannende derde deel in James Oswalds serie over inspecteur McLean Een onheilspellend patroon van zelfmoorden zet McLeans wereld op zijn kop. Een jonge man wordt bungelend aan een strop gevonden in zijn huis in Edinburgh. Een eenvoudige, trieste zelfmoord. Maar het is de afscheidsbrief die inspecteur McLeans aandacht trekt. Een tweede ophanging en een tweede vreemde afscheidsbrief wijzen op een sinister patroon. McLean onderzoekt een brutale prostitutiezaak en mensenhandel en heeft eigenlijk geen tijd voor de twee zelfmoorden. Maar een derde overtuigt hem van kwaad opzet. Hij graaft dieper en vindt antwoorden, veel dichterbij dan verwacht. Deze zaak oplossen zet alles wat McLean dierbaar is op losse schroeven.

Verschenen in
Serie
Tony McLean (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
360
Laatste editie
05 december 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401428736

Lezersrecensies (1)

Goed en degelijk

door: Anna Bakker 1 like
Goed en degelijk derde deel in de reeks rond Inspector McLean. Er worden een aantal losse eindjes weggewerkt en er komen nieuwe problemen bij. Bijzondere, boeiende verhalen, die aandacht verdienen en niet geschikt zijn om vlot weg te lezen. Plaats van handeling: Edinburgh, Schotland. Ik kijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic