Gallica 3 - De kinderen van de weduwe

3

Henri Loevenbruck, Gallica 3 - De Kinderen van de Weduwe Heel lang geleden en hier ver vandaan... In het jaar 1154 worden de mensen in Gallica, het oude Frankrijk van de mythen en de legenden, getroffen door een mysterieuze plaag. Duizenden mensen komen om, niemand kent de oorsprong van het kwaad. Het is alsof het land en de mensen vervloekt zijn. Er is maar één hoop, één persoon die misschien het kwaad kan keren: Bohem, het kind van de weduwe, de vrijheidsstrijder van de overkant van de zee. Bohem is in het bezit van de zaden van vernieuwing en hoopt daarmee het land te kunnen genezen van de plaag. Maar in Gallica heerst chaos, overal vinden schermutselingen plaats en een grote oorlog staat op punt van uitbreken. Gevangen tussen twee vuren moet Bohem een uitweg zien te vinden... `Meesterschap! Lire Henri Loevenbruck (1972) schreef met Het Geheim van de Witte Wolvin de succesvolste Franse fantasy-trilogie van de afgelopen kwarteeuw. Mede dankzij dit succes wordt zijn werk nu overal in Europa uitgegeven.

Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Vertaald door
Marga Blankesteijn
Laatste editie
30 november 2013
Uitgeverij
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024562749 , 9789024562756

Lezersrecensies (1)

Nevelen

door: Otiswolf 1 like
Het verhaal gaat over Bohem een jongen die op avontuur gaat en jij als lezer gaat mee op reis. Ik vertel niks over de inhoud dat zou veel veraden. Wat ik bijzonder vind aan dit boek zijn de diepere lagen. De wereld waarin Bohem leeft en de wereld van de ziel. Je moet wennen aan de verschillende...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic