Gebed zonder eind

1

Denkend aan zijn jeugd herinnert hij zich de afkeurende en vragende blikken als reactie op de gezichtstatoeages van zijn moeder, de pelgrimagekleding van zijn vader, het aantal gezinsleden en andere zaken waarvan hij dacht dat die hem en zijn familie anders maakten. In Gebed zonder eind maakt Asis Aynan ons deelgenoot van zijn schaamte en worsteling om van zijn thuisloosheid af te komen. Al schrijvende weet hij zijn pessimisme te doorbreken. Heimwee, dubbele loyaliteit, onzekerheid en de leegte van de geschiedenis blijken geen thema's die te maken hebben met zijn achtergrond, maar vraagstukken voor ons allemaal.
Verschenen in
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Laatste editie
24 mei 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Bulaaq
ISBN
9789491921032 , 9789491921643

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Peper en zout

door: Ellen IJzerman (prowisorio) 1 like
Tijdens een interview met de Moslim Omroep (3 juni 2014) vertelt Asis Aynan over hoe zijn ouders een 'peper- en zoutvaatje' werden, zodat zij konden zorgen voor een strakke, duidelijke, zwartwitte wereld om hun kinderen in groot te brengen. Om ervoor te zorgen dat hun kinderen het beter zouden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic