Gebonden kapitaal

10

Artikelen 1 Lijsten 2 Top25's 1

Twee dagen voor de Boekenmarkt wordt Ellen van Dorth gebeld door een man die beweert dat hij weet wie de beruchte Deventer putmoord heeft gepleegd, eind 1972. Ellen krijgt echter niet de kans om zich te verdiepen in deze coldcase omdat er een moord is gepleegd in het chique antiquariaat van Gerard Bruyns. Het lijk is van een zwerver, een bekende van de politie. De antiquaar zelf is spoorloos verdwenen.

Wat deed de zwerver in het antiquariaat en door wie is hij doodgeschoten? Is er een verband tussen de moord en een eeuwenoude vete tussen twee Deventer families? Deze intrigerende puzzel wordt een nachtmerrie als op de Boekenmarkt een tweede moord wordt gepleegd.

Gebonden kapitaal is het derde deel in de serie van zeven Deventer moordzaken. Net als in Verdwenen chemie en Icoondrift moeten de rechercheurs Jozef Laros en Ellen van Dorth het beste in zichzelf naar boven halen om de zaak op te lossen. Steeds meer lezers ontdekken dat het speurwerk van Laros en Van Dorth ernstig verslavend is.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Gebonden kapitaal
Serie
Ellen van Dorth & Jozef Laros (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
351
Laatste editie
07 juni 2012
Uitgeverij
Artnik Uitgaven
ISBN
9789081081863 , 9789490548155 , 9789490548063


Artikelen over Gebonden kapitaal

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,95
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,95
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Jannelies Smit Hebban Recensent

Niet slecht maar soms wat stijfjes

door Jannelies Smit op 29-01-2009

De boeken van Almar Otten spelen zich af in ‘boekenstad’ Deventer. Er staan maar liefst zeven delen op stapel, en dit verhaal is het derde deel. De boeken zijn los te lezen maar de hoofdpersonen zijn steeds hetzelfde: Ellen van Dorth en haar collega’s van de recherche.
In Gebonden kapitaal speelt het hele verhaal zich af in de enkele dagen voor en na de beroemde Deventer boekenmarkt, die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic