Geef jezelf een break mama

0

Ontdek het geheim van parttime perfectionisme!

Als je moeder wordt, vindt er een aardverschuiving plaats in je leven. Je krijgt de belangrijkste rol van je leven erbij - de liefde en zorg voor je kind is onvoorwaardelijk! Het is voor jou vanzelfsprekend dat je wilt blijven werken naast het moederschap. Je gaat hard op zoek hoe je al deze verantwoordelijkheden voortaan wilt invullen. Moeder zijn, werken, een bijdrage aan de wereld leveren... En tijd voor jezelf, dat wil je natuurlijk ook. Maar hoe dóe je dat allemaal?

In Geef jezelf een break, mama lees je hoe je kunt genieten van moederschap, werk én tijd voor jezelf. Omdat je het waard bent. Want, zegt Stefanie Hoogland:
"Je leven verandert dan wel totaal als je moeder wordt - het is nog steeds jóuw leven!"

En wat er in ieder geval verandert is dat je niet meer alles, niet alles meer alleen en zeker niet alles meer perfect kunt doen..

Stefanie deelt met jou haar beste tips en adviezen (van agendaseks en 'wat als'-oppas, tot buffertijd en excuuskomkommer). En ze leert jou haar belangrijkste geheim: parttime perfectionisme.

Haar boek staat vol met herkenbare situaties, inspirerende inzichten en praktische tips. Zodat je jezelf af en toe een break kunt geven door het jezelf wat makkelijker te maken in het dagelijks leven, thuis en in je werk. Maar vooral om goed voor jezelf te blijven zorgen zonder schuldgevoel.

Zodat je al je rollen makkelijker, relaxter en vrolijker kunt vervullen en nog meer kunt genieten van de combinatie van werken en het moederschap.
Geef jezelf een break!

Over Stefanie Hoogland:
Stefanie geeft workshops en trainingen Mama-management. Zij begeleidde al honderden werkende moeders in hun zoektocht naar tijd voor zichzelf en het loslaten van schuldgevoel. De inzichten, adviezen en handige tips uit haar trainingen deelt zij met je in dit boek.

Stefanie Hoogland noemt zichzelf meervoudig ambitieus; naast manager en ondernemer is zij getrouwd, moeder van drie kinderen en als vrijwilliger coach bij Bureau Jeugdzorg. Zij vindt dat hoe meer verantwoordelijkheden je hebt, hoe beter je voor jezelf moet zorgen.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
16 februari 2013
Uitgeverij
Reunion Uitgeverij
ISBN
9789079263004

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic