Gehaktballen

,

1

De gehaktbal is universeel en geliefd: overal ter wereld draait men balletjes van vlees, vis, granen en groenten. Niets zo leuk en populair als verrassende balletjes maken en serveren, voor welke gelegenheid dan ook.

In 'Gehaktballen' toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame balletjes van quinoa en kikkererwten en frisse ballen van courgette met munt. Van kruidig Thais tot spicy Mexicaans en van kip- tot en met verrukkelijke kaasballetjes. Met als toegift heerlijke dipsauzen en bijgerechten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
72
Laatste editie
17 september 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431233

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 8,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 8,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Bijzondere en originele gehaktballen om van te watertanden

Wie zijn Salomée Vidal en Jérémie Kanza? Het boek Gehaktballen van vlees, vis en groenten vertelt het ons niet. Toch is het wel leuk om te weten dat Salomée en Jérémie een jong stel zijn van 26 en 29 en inmiddels twee restaurants hebben in Parijs. Beide restaurants hebben de naam BALLS en het zal duidelijk zijn wat ze daar serveren. Gehaktballen in alle soorten en met ingrediënten die heel gewoon...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic