Geheime missie Orkaankust

0

‘Xu’s woorden schoten door zijn hoofd toen hij naar adem snakkend aan de oppervlakte kwam. Dit is een uiterst riskante onderneming.
Het bliksemde nu onophoudelijk, de wolken werden verlicht als lampions. De orkaanwind loeide. Doug vroeg zich een beetje afwezig af of hij nu zou sterven. Na zijn ervaringen met de meedogenloze piratenleider Sheng-Fat, was het verrassend dat hij nu door een stuk touw het leven zou laten.’

Celebeszee, mei 1920. Zwaar gehavend door een orkaan strandt de Expedient op een vulkanisch eiland. Geen radiocontact, geen redding, geen ontsnappingsmogelijkheid.
Doug en Becca MacKenzie moeten de zoektocht naar hun vermiste ouders staken. Maar wat had het mysterieuze Gilde met hun verdwijning te maken? En naar wat is hun oom, kapitein MacKenzie, werkelijk op zoek?
Zal het raadsel dat Doug en Becca moeten oplossen de duistere geheimen van het Gilde ontsluieren? Geeft het ze de kans om van het eiland te ontsnappen?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Gerbrand Bakker
Laatste editie
26 september 2007
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789022321379

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic