Gekidnapt

27

Wanneer Hannah Garrison te laat aankomt bij het ijsstadion van Deer Lake, een dorpje in Minnesota, om haar zoontje Joshua op te halen, is hij spoorloos verdwenen. Wel vindt ze een briefje met een cryptische boodschap. Voor Hannah en haar echtgenoot begint een ware nachtmerrie, en de schuldgevoelens en verwijten zetten hun huwelijk onder zware druk. Ondertussen organiseren FBI-agente Megan O'Malley, wier eerste zaak dit is, en de plaatselijke politieman Mitch Holt een zoektocht.

Megan moet het echter niet alleen opnemen tegen een wrede kidnapper en mogelijk moordenaar, maar ook tegen de vooroordelen van de dorpsbewoners.

Gekidnapt is een indrukwekkend verhaal over hoop en wanhoop, liefde en vertrouwen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Night sins
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
31 december 1999
Uitgeverij
Uitgeverij Maarten Muntinga B.V.
ISBN
9789026973956 , 9789058310200

Lezersrecensies (4)

Tami Hoag doet het weer !

door: Annetje 1 like
Na Nacht en Ontij (enkele jaren geleden mijn eerste kennismaking met deze fantastische auteur), en 3 boeken uit de Kovac en Liska-reeks, heb ik nu Gekidnapt gelezen. Net als in haar andere boeken, weet Tami Hoag de personages op een zodanige manier weer te geven, dat je hen kan voelen. Het is dan...

door: Nathalie-45 1 like
Ik vond het een schitterend boek. Jammer van het einde, dat kon beter, veel beter.

door: Bart Loyen-1219 1 like
Van deze verhalen vind je er dertien in een dozijn. Originaliteit is hier ver zoek. Het verhaal is veel te langdradig en kan me op geen enkel moment boeien. Het is misschien persoonlijke smaak maar boeken over kidnapping vind ik zelden interessant. Als ik mij niet vergis is dit verhaal ook...

door: Jolien-1511 1 like
Het was een prachtig boek, boeide van begin tot eind. Jammer dat het einde zo open is, had nog wel 100 pagina's door kunnen gaan met meer informatie over de vervolging van de dader(s).

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic