Geknipt voor haar

4

Veronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vindt ze in haar salon eenvan haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode. Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?

Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk. Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijk man op. Blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan. Waarom lopen ook hun levens gevaar?

Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar.
Opnieuw schreef Yara March een spannende feelgoodroman vol actie, humor en romantiek. En haar, heel veel...
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Aantal pagina’s
318
Laatste editie
20 november 2015
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
ISBN
9789082139778 , 9789082139761
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Hoe verknipt kan iemand zijn?

door: Mieke Schepens 1 like
Ik sloeg het boek dicht en dacht: Hoe verknipt kan iemand zijn? Geknipt voor haar wordt uit verschillende perspectieven verteld. Dat is hier niet verwarrend omdat boven elk hoofdstuk de naam van de persoon staat uit wiens perspectief het verteld wordt. De hoofdstukken zijn lekker kort waardoor de...

Een heerlijk romantisch en spannend vervolg!

door: Bianca Blok 1 like
De vier vriendinnen zijn terug, en hoe. Samenvatting van het verhaal Veronique die eindelijk in Gregor haar ideale partner lijkt te hebben gevonden vindt haar kapster Katrin dood in de kapsalon. Van schrik zit zij aan het moordwapen, waarmee zij zonder erg haar vingerafdrukken erop achterlaat....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic