Geluk bij een ongeluk / De dag van morgen / Spoed gewenst - Doktersroman Favorieten 353, 3-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman - Deel 1 t/m 3 van de miniserie Dokters in de familie

0

Dokters in de familie: Drie dokters op zoek naar genezing - van hun hart! (1) GELUK BIJ EEN ONGELUK - Toen Maggie Jake ontmoette op de Spoedeisende Hulp, wist ze het zeker: hij was de ware. Maar Jake wilde geen gezin, dus bleven ze alleen vrienden. Dat verandert als Maggie op de dag voor haar huwelijk een schokkende ontdekking doet - en steun zoekt bij Jake... (2) DE DAG VAN MORGEN - Na een aantal teleurstellingen stort David zich op zijn nieuwe baan als afdelingshoofd. Daar loopt hij de mooie Leah tegen het lijf, even toegewijd als hijzelf - zowel aan haar werk als aan het vermijden van relaties. En niet te vergeten het negeren van de vonken die tussen hen overspringen! (3) SPOED GEWENST - Libby staat perplex; achter haar klinkt de stem van Nick, de student medicijnen op wie ze ooit in stilte verliefd was. Destijds zag hij haar nooit staan, meent ze zich te herinneren. Maar waarom wordt ze dan steeds als ze met hem samenwerkt, geplaagd door flarden van beelden vol verlangen en intimiteit?
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Ellen Toornend , Maureen Vos , Ineke de Boer
Laatste editie
02 oktober 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461992925
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic