Geluk nabij / Onweerstaanbare dokter - Doktersroman Extra 48, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman

0

De tweeling Ben en Matt mogen dan bekwame artsen zijn, als het om de liefde gaat, zijn ze veel minder geroutineerd... (1) GELUK NABIJ Eigenlijk wilde dokter Ben Walker het met de liefde even rustig aan doen. Net verhuisd, net een nieuwe baan... Maar ja, zijn nieuwe buurvrouw én collega Daisy Fuller kan hij gewoon niet weerstaan. Algauw ontstaat er iets moois tussen hen, een onmiskenbaar vertrouwen, een band. Dan ontmoet ze zijn dochtertje en lijkt ze zich ineens terug te trekken... (2) ONWEERSTAANBARE DOKTER Een tragedie in het leven van Amy en Matt heeft een breuk tussen hen veroorzaakt. Jaren na hun laatste verdrietige contact zien ze elkaar weer. De aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als destijds. En ook nu blijft hun samenzijn niet zonder gevolgen. Alleen is Amy ditmaal vastbesloten haar geheim niet met Matt te delen. Het lot beslist echter anders... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Inge Boesewinkel , Mart Ahuluheluw
Laatste editie
21 augustus 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461992055
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic