Geluksblind

39

Isabelle Hubar-Harteveld is niet gelukkig. Ze leidt een heel ander leven dan ze echt zou willen. Dan besluit ze op een dag uit haar huwelijk te stappen, op zoek naar 'echt geluk' en 'echte liefde'. Maar hoe vind je dat? Een bitterzoete roman over liefde en angst en dat die twee heel slecht samengaan.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
24 juli 2012
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022995730 , 9789400500860 , 9789036426718 , 9789044966657
Advertentie

Lezersrecensies (6)

Recensie Geluksblind

door: Annemieke Roolvink 1 like
Het wordt eentoning maar ik ben het ook met de rest eens. Dit is geen genre wat ik zelf snel zal kopen, ik heb dit boek als doorgeefboek gelezen. De schrijfstijl is prettig, het leest makkelijk door de korte hoofdstukken. Echt een prima boek voor een regenachtige zondagmiddag, niet te moeilijk...

Recensie Geluksblind

door: Mieke Piersma 1 like
Lekker vlot geschreven en heerlijk om te lezen, vooral tijdens een regenachtige stormachtige winterdag zoals vandaag. Een luchtig verhaal en soms lekker komisch.

Recensie Geluksblind

door: A. v.d. Heide 1 like
Ook ik ben het helemaal eens met de vorige reacties. Het boek leest lekker vlot, met af en toe wat humor. Gewoon een lekker boek voor tussendoor.

Recensie Geluksblind

door: Ageeth 1 like
Ook ik kan me helemaal aansluiten met de voorgaande berichtjes. Ik vond het ook een lekker leesbaar boek met zo afentoe een lekkere dosis humor. Na een aantal pittige boeken een heerlijk afwisselende verwelkoming !

Recensie Geluksblind

door: Erika de Weerd 1 like
Ik vond het wel een leuk boek om te lezen. Het was geen diepgravend verhaal maar las lekker weg. Ik denk alleen niet dat het verhaal lang blijft hangen. Ik merkte al dat ik soms bij het verder lezen eerst even moest bedenken waar het ook al weer over ging. Maar toch: voor een debuutroman niet...

Recensie Geluksblind

door: jcdlwvr 1 like
Ik vond het echt geen slecht boek hoor. Het is geen boek wat lang zal blijven hangen, maar gewoon lekker om te lezen als je geen ingewikkeld verhaal wilt. Prettige korte hoofdstukken, daar houd ik wel van. En ook met de nodige humor. Kortom, zeker geen spijt van dit boek.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic