Genezen door genade

2

Spots 3
In haar nieuwste boek stelt bestsellerschrijver Caroline Myss de gedachte ter discussie dat we er altijd achter kunnen komen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Maar dat is een illusie. Puttend uit haar jarenlange werk als medisch helderziende en spiritueel leraar vertelt Myss in dit boek de waargebeurde verhalen van mensen die als terminale gevallen beschouwd werden en die, door niets minder dan een wonder, hun ziekte overleefden.
Geïnspireerd door deze mensen die een breed scala van lichamelijke en psychische klachten overwonnen van kanker tot gevorderde diabetes onderzoekt Myss de wijsheid van grote mystici, zoals Teresa van Ávila, wier geschriften een dieper begrip geven van de spirituele fundamenten van genezing. Op basis van deze onderzoeken introduceert ze een genezingsmodel dat demonstreert dat het mogelijk is om jezelf en anderen te helen met de kracht van genade.

Myss verandert onze kijk op crisis en ziekte ingrijpend. Lees dit boek! Deepak Chopra

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
04 oktober 2011
Uitgeverij
Altamira
ISBN
9789069639925


Door lezers

Angela blogt / Tweeboekenperweek!
20 juni 2018 2 reacties
Angela blogt / Genezen door genade: een inleiding in de mystica
01 februari 2018
  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

De wereld van de mystica

door: Angela Thissen - van Heeswijk 1 like
Ondanks dat de Maand van de Spiritualiteit een breed begrip van spiritualiteit wil hanteren, verwachtte ik niet dat ‘Genezen door genade’ van Caroline Myss op de shortlist 2018 zou staan. Allereerst omdat het geen nieuw boek is (december 2015) maar vooral ook omdat het boek een inleiding in de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic