Gestolen geluk

2

Christof en Scarlett Rietkerk zijn bijzonder gelukkig met hun één jaar oude tweeling. Maar op een dag blijkt een van de twee, Anne Fleur, spoorloos verdwenen. Alle zoekacties ten spijt, Anne Fleur blijft weg. Spannende roman van Karin Peters André de Koning wil alles doen om zijn vrouw Laury gelukkig te maken. Hij is voor haar verhuisd naar Zwitserland en heeft daar een luxueuze villa laten bouwen. Maar als blijkt dat Laury geen kinderen kan krijgen, stort haar wereld in. Totdat André thuiskomt met een baby, die, zo hij zegt, voor veel geld door haar ouders is afgestaan. Laury knapt op, maar langzamerhand gaan haar ogen open voor de waarheid. Wat dan volgt, is een leven vol angst en onzekerheid. Zal het jonge meisje haar familie ooit nog eens terugzien?
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Laatste editie
01 november 2012
Uitgeverij
VCL/West-Friesland
ISBN
9789020530148 , 9789036427296 , 9789020532456
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Gestolen geluk

door: Mieke Piersma 1 like
Met plezier heb ik deze roman gelezen. Lekker ontspannend en gemakkelijk te lezen. Ontroerend bovendien als één van de tweeling spoorloos verdwijnt en de ouders radeloos zijn. Het meisje (Anne Fleur) wordt opgenomen in een gezin waarvan de baby kort na de geboorte is overleden. Het geluk met deze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic