Gevleugeld hart

0

Gevleugeld Hart nodigt je uit om jezelf en het leven lief te hebben. In samenspel met Engelen en natuurelfen onze eigen gevleugelde, blije Lichtnatuur exploreren, met de voeten stevig in het leven, is de basispassie van dit boek. Het is een “diamant” met vele facetten, doorheen jaren van intense en speelse ervaringen opgebouwd: helende meditaties, natuurpoëzie, Engelenboodschappen, praktische gevleugelde tips en wonderverhalen... Hier ervaar je hoe Engelen je in elke omstandigheid nabij zijn: je bent hier en nu een geliefd en mooi Mens, een Aarde Engel!
Engelen en Natuurdeva's roepen ook respect en verwondering op voor Moeder Aarde en al haar wijze schepselen. Met “Gevleugeld Hart” brengt schrijfster van “Kristallen Poort” weer wat wij mensen in deze tijd zo nodig hebben: een positieve levenshouding en koestering van essentiële waarden die rust en voldoening schenken!
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
06 maart 2018
Uitgeverij
Lakoena Paradijs
ISBN
9789081281607

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic