Gewoon Aad

Gewoon Aad

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het levensverhaal van ondernemer, voetballer en familieman Aad Moerman

Wie Aad Moerman kent, weet dat hij veel heeft meegemaakt. Zo veel, dat hij regelmatig zegt: "Daar zou ik wel een boek over kunnen schrijven."
Dat boek is er nu. Het staat bomvol verhalen, verteld door Aad Moerman zelf en opgetekend door Chris Willemsen. Over zijn opmerkelijke voetballoopbaan waarin hij clubs aandeed als Hoekse Boys, Excelsior Maassluis, 's-Gravenzandse SV, Maasdijk, Naaldwijk, Sparta's profselectie, zowel het Westlandse als het Haagse elftal, en (bijna) Roubaix in Frankrijk. Over de bijzondere band met zijn familie en vele vrienden. Over zakelijke inzichten, spannende avonturen, hachelijke momenten, muzikale hoogtepunten, arbeidsethos en discipline. En over zijn horeca-ervaring die al meer dan een halve eeuw duurt en waarbij zijn ongeëvenaarde gastheerschap én het gerenommeerde Unicum hoofdrollen vertolken.
Wie er allemaal voorbij komen in Aad Moermans biografie? Teveel om op te noemen. Van Wim van Hanegem tot André Hazes, van Marco Borsato tot Joop Hiele, van Barry Hughes tot belangrijke politici en van John Miles tot Aads vader en Unicum-oprichter Mari Moerman.
Die verhalen zijn leuk, eigenaardig, gek, emotioneel, uniek, eerlijk, openhartig, ongelooflijk, warm, hard, interessant maar vooral herkenbaar en lezenswaardig. En vormen samen een prachtig portret van misschien wel de meest veelzijdige Westlander aller tijden.

Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
180
Uitgeverij
Nederlandse Sportboeken Club
Laatste editie
11 februari 2019
ISBN
9789492273260
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie