Gewoon gezond

,

2

Artikelen 1

Gezond eten is makkelijk, erg lekker en heel belangrijk. Dit boek helpt je op weg om gezonder te eten dankzij de toegankelijke adviezen en makkelijke recepten. Stapsgewijs laat Rolien Scheepbouwer zien wat volgens haar gezond is en wanneer je wat en hoeveel moet eten. In het boek is elk eetmoment te vinden: van ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner tot gezonde snacks en drankjes. 

Ontdek stapsgewijs een gezonde levensstijl! Welke producten zijn goed voor je en welke kun je beter laten staan? Wat is een gezond ontbijt? Lees over belangrijke voedingsstoffen en waar deze in zitten. De gezondheidstips, duidelijke uitleg en de meer dan vijftig makkelijke, snelle en lekkere recepten helpen je goed op weg. Maak gezonde pannenkoeken, salades, soepen, schotels, snacks, drankjes en meer. Voor iedereen onder handbereik: gewoon gezond!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
180
Laatste editie
27 mei 2015
Uitgeverij
Van Duuren Media
ISBN
9789059408180


Artikelen over Gewoon gezond

De Proeverij: Gewoon gezond
10 juni 2015 1 reactie
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Informatief maar onhandig in gebruik

door Caroline Soesbergen op 02-07-2015

Met enig gevoel voor drama zou je het het dilemma van de 21e eeuw kunnen noemen: er is een gebrek aan autoriteit. Dat uit zich op verschillende manieren en is vaak in ons voordeel, maar tegelijkertijd schept het ook verwarring. Want wie moet je geloven?
Dit probleem speelt ook op het gebied van de voedings-en gezondheidsleer. Adviezen en verboden vliegen je om de oren, waarbij een voedingstof...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic