Gezond eten in de overgang

,

0

Iedere vrouw komt ooit in de overgang. Uit medisch onderzoek is echter gebleken dat veel van de symptomen die we met de overgang associëren, zoals gewrichtspijn, stemmingswisselingen, gewichtstoename en opvliegers, in veel gevallen te maken hebben met de westerse voeding en dat ze vrijwel onbekend zijn in landen zoals Japan, waar veel sojarijk voedsel wordt gegeten.

In Gezond eten in de overgang legt Marilyn Glenville uit hoe je voeding als een natuulijk alternatief voor hormoonvervangende therapie kan werken, wat veel betere resultaten oplevert dan welk geneesmiddel ook. Marilyn Glenville en Lewis Esson hebben voor elke maaltijd van de dag recepten samengesteld, die rijk zijn aan de drie gezonde groepen voedingsstoffen: fyto-oestrogenen, essentiële vetzuren en antioxidanten, die van nature al in veel gewone ingrediënten zitten.Deze recepten leveren gegarandeerd geen risico's en hebben geen bijwerkingen. Ze dragen niet alleen bij tot het verminderen of zelfs doen verdwijnen van sommige symptomen, ze beschermen ook tegen osteoporose, hartaandoeningen en andere ziekten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
01 juli 2007
Uitgeverij
Inmerc
ISBN
9789066119550

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic