Gezond groeien

0

Vanuit haar meer dan 25 jaar lange ervaring en haar liefde voor kinderen en jongeren, heeft 'Juf' Magdalena een bijzondere kijk op voeding ontwikkeld. In dit boek koppelt ze haar inzichten aan helder geformuleerde voedingstips. "Gezond Groeien!" is je gids in de wirwar van tegenstrijdige mediaberichten over voeding. In dit boek lees je zwart op wit wat oké is en wat niet. De helder geformuleerde en verrassende info bevat tal van tips en is rijkelijk geïllustreerd.
Een confronterend, verhelderend en goed gedocumenteerd boek, niet enkel voor ouders maar voor iedereen die begaan is met gezondheid, het welzijn van de kinderen en de toekomst van onze planeet.
Voedingstips op maat van kinderen, "do's-and-don'ts" in de keuken, met dagmenu's en recepten, een compleet overzicht van alle gevaarlijke en ongevaarlijke 'E'-nummers en additieven, wegwijs in de wereld van de bio-voeding en veel meer...
Leer- en gedragsproblemen worden onder de loep genomen en er wordt aangetoond hoe voeding hierin een oplossing kan zijn.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
11 oktober 2012
Uitgeverij
Sportliteratuur Uitgeverij
ISBN
9789081685368
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic