Goede Tijden Slechte Tijden

4

Top25's 1
Hilarische en ontroerende feelgood roman over het grillige pad van de liefde... en een soapverslaving.

1 oktober 1990 is een memorabele dag. Kris is zestien jaar en kijkt met haar oma naar de eerste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden, een serie die de daaropvolgende twintig jaar een bijzondere rol in haar leven zal spelen. Diezelfde dag ontmoet ze Mick, de liefde van haar leven. Ze beloven elkaar eeuwige trouw. Het lot heeft echter andere plannen.

Ontmoet Kris. Onhandig. Ontwapenend. Ontiegelijk romantisch. Kris is verslaafd aan Goede Tijden, Slechte Tijden. En aan Mick. In haar leven lopen fictie en werkelijkheid dwars door elkaar heen... Is het haar verbeelding die haar parten speelt? Of zijn de gebeurtenissen op het scherm een afspiegeling van haar wereld?

Met voortdurend tussen de een en twee miljoen kijkers is GTST de populairste soap uit de Nederlandse tv-geschiedenis. Dit boek is een ode aan 20 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden. Een must voor alle kijkers die de soap in twintig jaar heeft gekend. Dompel je onder in de meeslepende ontspanning die de sfeer van de soapserie biedt.

Na haar opleiding aan de Filmacademie voegde Susan Stam (1971) zich al snel bij de groep schrijvers die verantwoordelijk is voor Onderweg naar Morgen en Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast deze series schreef ze voor onder andere De Erfenis, Bon Bini Beach, Trauma 24/7 en Westenwind. Ze woont met haar man en kinderen in Amsterdam.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
21 september 2010
Uitgeverij
Reality Bites Publishing B.V.
ISBN
9789490783174
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Heerlijk komisch en romantisch

door: Dana Boesjes 1 like
Voor mensen die van gtst houden is dit echt een fantastisch boek om een keer geprobeerd te hebben, je denkt in eerste instantie het is een script van gtst maar niks is minder waar

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic