Goede vrienden

78

Artikelen 1 Spots 1
Vier stellen, acht vrienden, woonachtig in dezelfde buurt, die vaak bij elkaar binnenlopen en veel met elkaar delen. Maar alles verandert als Otto, een van de mannen, wordt verlaten voor een ander. Marleen, een goede vriendin en de buurvrouw van Otto, ziet zijn leven kapot gaan. Het noodlot lijkt het vriendengroepje hard te treffen wanneer een van de vrouwen het slachtoffer wordt van een overval. Marleen voelt de dreiging in de lucht hangen en is bang dat ze ook zelf niet meer veilig is. Belangrijke vragen doemen op: zijn ze werkelijk zulke goede vrienden als ze zelf graag geloven? Of schuilt er achter de sympathieke buitenkant een wrede en meedogenloze binnenkant?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
15 mei 2013
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
ISBN
9789041421142 , 9789041418388 , 9789041420640 , 9789046308196 , ...


Artikelen over Goede vrienden

  Meer artikelen


Door lezers

Misdaadauteurs over research / René Appel over research: 'Je kunt op vier manieren informatie verzamelen'
27 augustus 2014
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 38,85 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 38,85 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (10)

Ontspannend lezen is ook wat waard!

door: Son370 1 like
Goede vrienden, ik heb me er mee prima mee vermaakt, had het in een dag uit en vond het best lekker om te lezen maar het is geen hoogstandje en dat hoeft ook niet altijd. Ontspannend lezen is ook wat waard. Leestip? Ja hoor! Volledige review op Sonja leest & schrijft link in bio.

door: Inggroen 1 like
Makkelijk leesbaar boek. Vlot geschreven. Ik heb van het boek genoten. Bij andere boeken van Rene Appel heb ik me vaak aan het einde geërgerd. dat was bij dit boek niet aan de orde, gelukkig.

Zeker niet zijn beste boek.

door: Diederick 1 like
Ik heb de afgelopen jaren al een aantal boeken van Rene Appel - met veel plezier - gelezen. Als ik zijn boeken zou moeten rangschikken komt dit boek zeker onderaan te staan. Voor mijn smaak neigt het te veel naar een 'chicklit'. Maar... als je al zoveel goeden boeken hebt geschreven maak ik hier...

Een goede buur of een goede vriend

door: Henk van Maanen 1 like
Het boek Goede Vrienden werd mij toegezonden. En een gegeven paard mag je niet in de bek kijken, toch… Dit werk van Gouden Strop-winnaar René Appel was mij nog onbekend. Het dateert al weer uit 2011 en ik heb niet de illusie dat ik iets heb toe te voegen aan wat anderen al over dit boek hebben...

Een hechte vriendschap?

door: Emma Van Steenweghen 1 like
De harde waarheid dringt tot haar door. Plotseling, in volle hevigheid, met al zijn consequenties. Net of het verhaal van die waarheid al lang in haar onderbewuste aanwezig was en erop wachtte om geactiveerd te worden. Het hoeft niet woord voor woord, zin voor zin te worden geformuleerd, maar is er...

door: brigittevermeulen 1 like
Jammer, na alle fantastische boeken van René Appel, is "Goede Vrienden" een echte tegenvaller.
Wat de boeken van Appel juist zo boeiend maakt, is het feit dat hij meestal vanuit de dader schrijft. Dus niet zozeer de vraag wie de dader is en waarom, maar hoe de dader (meestal een hele gewone...

door: brigitte kalf 1 like
TEGENVALLER

Jammer want ik heb betere boeken gelezen van Rene Appel,het verhaal had weinig diepgang,weing spanning en op eens houdt het verhaal op.

Geen Topper wat mij betreft en ook geen aanrader.

door: Arno van der Horst 1 like
Het eerste boek van Rene Appel dat ik niet zo goed vind. Het boek leest gemakkelijk en je komt ook vrij snel in het verhaal. Het boek wordt alleen nooit spannend en is vrij voorspelbaar en als je het boek uit hebt, krijg je een gevoel of er nog een hoofdstuk moet komen.

Recensie Goede vrienden

door: Mieke Piersma 1 like
Met veel plezier heb ik dit boek gelezen. Niet dat het super spannend was, maar het las prettig en in no time had ik het boek uit. Het was gewoon een lekker tussendoortje.

Recensie Goede vrienden

door: Elly 1 like
een goed en vlot en zeer spannend verhaal. een aanrader om te lezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic