Goedemorgen, meneer Mandela

5

De meeslepende memoires van de persoonlijke assistente van Nelson Mandela

 

Zelda la Grange was twintig jaar lang de persoonlijke assistente van Nelson Mandela. Goedemorgen, meneer Mandela geeft een unieke kijk op het leven van een bijzonder man. Het is daarnaast een aangrijpend verhaal van transformatie.

 

Terwijl Mandela zijn land veranderde, veranderde hij ook Zelda en haar kijk op de wereld. Hij bevrijdde haar van een gesloten wereld vol met angst en wantrouwen. Daarnaast gaf hij haar leven betekenis. Nu deelt Zelda zijn duurzame en inspirerende lessen met de rest van de wereld.

 

  • Een eerbetoon aan Nelson Mandela
  • Het persoonlijke verhaal van Zelda la Grange leest als een aangrijpende roman
  • Met duurzame en inspirerende lessen van Nelson Mandela
  • Geschreven vanuit een uniek perspectief

 

Zelda la Grange was twintig jaar lang de persoonlijke assistente van Nelson Mandela. Zelda, een jonge blanke Afrikaanse vrouw met een traditionele conservatieve achtergrond. Ze is opgegroeid  met het racistische beleid van de Zuid-Afrikaanse apartheidsregieme. Zelda schrijft over hoe Mandela haar leven veranderde en deelt zijn duurzame en inspirerende lessen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Good Morning Mr. Mandela
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
416
Laatste editie
22 oktober 2014
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000343140 , 9789000343157
Bestel dit ebook vanaf  €10,19 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Levenslessen van de méns Mandela - van zijn assistente

door: VictorDLV 1 like
De meest markante leider aan het einde van de 20e eeuw? Nelson Mandela natuurlijk. Wat gebeurt er in de psyche van iemand die 27 jaar opgesloten heeft gezeten en tot president van een verscheurd land wordt gebombardeerd? Daarover leer je in Goedemorgen meneer Mandela, geschreven door Zelda...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic