Golden boy

9

Tarttelin, Golden Boy

De zestienjarige Max Walker is een `golden boy': blond, gebruind, aantrekkelijk en atletisch. Hij is de ideale zoon en de populairste jongen op school; alle meisjes zitten achter hem aan. Zelfs met zijn jongere broertje kan hij het goed vinden.

Maar Max heeft een geheim dat zijn familie voor de buitenwereld verborgen wil houden: hij is interseksueel, half meisje en half jongen. Wanneer hem iets verschrikkelijks overkomt, voelt Max zich voor het eerst in zijn leven een freak. Wie is hij?

De Engelse Abigail Tarttelin (1987) is actrice en schrijfster. Ze schrijft voor Phoenix Magazine en blogt voor The Guardian en The Huffington Post. In 2013 kwam ze op de `Power 1000-lijst van de London Evening Standard, met extra vermelding bij `25 Under 25'. Abigail Tarttelin woont afwisselend in Londen en Los Angeles.

www.abigailtarttelin.com

`Een boek dat je nooit zult vergeten.' Goodreads.com

`Golden Boy is geweldig. Een aangrijpend, moedig en belangrijk boek.' SJ Watson, auteur van Voor ik ga slapen

`Aangrijpend!' Cosmopolitan
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
09 januari 2014
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021808390 , 9789021808406

Lezersrecensies (1)

Een aangrijpend en uniek boek

door: Ellen De Vriend 1 like
Hoofdpersonage Max Walker (16) is met zijn blonde, gebruinde en atletische uiterlijk het stereotype van de 'golden boy'. Hij is populair op school, heeft rijke ouders, geweldige cijfers en is ook aanvoerder van het voetbalteam. Max heeft ook een groot geheim: hij is interseksueel en heeft half...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic