Golfregels en amateurstatusregels 2016

0

Dit boek bevat de golfregels die wereldwijd vanaf 1 januari 2016 van kracht zijn. De herzieningen in de versie van 2016 zijn het resultaat van vier jaar werk door Regelcommissies van de R&A en de United States Golf Association (USGA), na overleg met andere golforganisaties over de hele wereld.

Bij de herzieningen van de regels zijn de historische principes en de geest van het spel richtinggevend, maar ook de behoefte om de regels helder, bondig, passend en relevant te houden. Hiermee is iedere golfer er van verzekerd dat het spel eerlijk en volgens de etiquette wordt gespeeld. De R&A blijft zich daarnaast inzetten om de Regels zo te houden dat ze voor alle golfers gelden, zowel professionals als amateurs.

Ook in de toekomst beoordelen R&A en de USGA hoe de golfregels kunnen worden aangepast om de leesbaarheid, het begrip en de toepassing door alle golfers te verbeteren en bredere doelstellingen te bereiken, zoals speelsnelheid en natuurbeheer. We zullen hier de komende jaren op inzetten.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
124
Laatste editie
15 maart 2016
Uitgeverij
Schuyt Nederland
ISBN
9789078920267

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic