Gone 5 - Angst

97

Lijsten 1 Spots 1

Lekker lezen ondanks dyslexie   Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.   De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.   Deel 5 De kinderen in Perdido Beach hebben het leven in de plotseling ontstane koepel tot nu toe overleefd, ondanks de honger en alle andere ontberingen. En dat terwijl de Duisternis langzaam probeert binnen te sluipen in de geïmproviseerde wereld waarin de kinderen leven. De vijand heeft zijn ergste verschijningsvorm ooit aangenomen: angst. Het leven in de FAKZ wordt totaal ontwricht wanneer de Duisternis letterlijk de macht grijpt: de koepel waarin de kinderen van de FAKZ leven, wordt in totale duisternis gehuld. Hoe moeten ze met deze nieuwe tegenslag omgaan? Hun overlevingsdrang is in deze donkere tijden groter dan ooit. Maar kunnen ze ook echt weerstand bieden tegen de Duisternis of betekent dit het einde van de FAKZ?

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Maria Postema
Laatste editie
10 juli 2015
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000339198 , 9789047509097 , 9789000309900 , 9789000346356


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / SFF op vakantie, een terugblik deel 2
22 oktober 2018
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Beste deel tot nu!

door: Puk 1 like
Als je denkt dat ze in de FAKZ nu wel het ergste achter de rug hebben, dan heb je het mis, het lijkt nu pas echt serieus te worden. Juist als ze denken alles weer een beetje op de rit hebben slaat de duisternis toe. Voor mij persoonlijk is dit deel het beste tot nu toe: de ‘buitenwereld’ komt...

door: Maaike 1 like
Ik ben verslaafd aan de Gone boeken. En kon dan ook niet wachten tot deel vijf eindelijk uit zou komen. De manier waarop Michael Grant de kinderen bladzijde na bladzijde dwingt te overleven onder erbarmelijke omstandigheden is fascinerend. Iedere keer weten ze je te verrassen als de hoofdpersonen...

Recensie Gone 5 - Angst

door: Sanne de Bresser 1 like
Zoals we in deze serie gewend zijn, is dit weer een topper. Super spannend en een goede opbouw in het verhaal. Je moet de delen wel in volgorde lezen om ze te kunnen begrijpen. Nog 2 delen in deze serie te gaan, dus ik ben benieuwd!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic