Good morning

0

Havermout. Hele generaties zijn er groot mee geworden. Het is een gezond en voedzaam ontbijt boordevol vitaminen en mineralen. En er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk. Wist je bijvoorbeeld dat je van havermout veel meer kan maken dan alleen pap? Heb je ontbijtmuffins al eens geprobeerd, of pannenkoekjes met havermout? Warm, koud, zoet of hartig, havermout is verrassend veelzijdig.

In Good Morning! tonen verschillende foodbloggers hun lekkerste havermoutontbijtrecepten en fijnste ochtendrituelen. Wel of niet snoozen? Wat drink je's ochtends voor de meeste energie? En welke muziek is een must tijdens je ontbijt?

Samenstelling, styling en fotografie is in handen van Suus en Johann van FOOD BANDITS. De passie van deze bekende bloggers is goed, gezond en eenvoudig koken. Het ontbijt is hun favoriete maaltijd. Laat je inspireren en leer combineren. En tover je ochtendritueel om tot een feestje!
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
29 februari 2016
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401604918 , 9789401604901

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic