Goud

5

Haar gave is een geschenk, maar ook een last…

Als Lissy James met haar ouders en haar zusje van Californië naar het verre Oklahoma verhuist, is ze niet erg gelukkig. Ze moet haar vertrouwde omgeving opgeven en komt op een school waar een genadeloze hiërarchie heerst tussen een paar populaire leerlingen en de anderen, de ‘non’s’. Lissy slaagt erin om binnen de kortste keren bij die laatste categorie te horen. En behalve dat is er nog een groot probleem: haar vermogen om aura’s te zien, wordt steeds lastiger om te verbergen. Het kost Lissy heel wat moeite en doorzettingsvermogen om niet kopje onder te gaan.
Jennifer Lynn Barnes, pas negentien jaar toen ze dit debuut voltooide, weet op overtuigende wijze de wereld van een bijzonder tienermeisje te schetsen, in een verhaal dat niet alleen bolstaat van de spanning, maar ook van de romantiek.

•Het debuut van een zeer veelbelovende jonge schrijfster
•Een jeugdroman die even onheilspellend als grappig is

www.jenniferlynnbarnes.com
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
31 augustus 2008
Uitgeverij
The House of Books B.V.
ISBN
9789044320367

Lezersrecensies (1)

Leuk tussendoortje

1 like
Een lekker boek voor tussendoor. Lissy verhuist samen met haar ouders en zus naar Oklahoma en komt daar op een nieuwe middelbare school. Hier bestaan twee groepen de Goudsterren (populair) en de non's. Dit is opzich al moeilijk genoeg helemaal als je ook nog Het OOG bezit en dus ieders aura kunt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic