De gouden kiel

11

De spannende pogingen van een drietal avonturiers om in de Tweede Wereldoorlog geroofde goudstaven en juwelen uit Italië te smokkelen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 januari 2001
Uitgeverij
Reed Business
ISBN
9789022511657 , 9789010004482
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Avonturenroman

door: Nina Hobbysite 1 like
Dit is een echte avonturenroman. Geschreven lang geleden en duidelijk een verhaal uit die tijd. Toch is het boek nog steeds erg fijn om te lezen. Veel dingen zijn niet meer van nu: vechten met messen en vuisten, zeilschip en geen mobiel natuurlijk. Het is absoluut geen thriller en de gevechten...

door: Rudi 1 like
In mijn tienerjaren was ik fan van Hammond Innes, Alistair McLean maar met name van Desmond Bagley. Ik was me aan het beraden op een nieuw boek toen ik zin kreeg om De gouden kiel eens te herlezen, in mijn herinnering een van zijn beste werken. Ik was benieuwd wat ik er vijfentwintig jaar later van...

door: Janneke Bouwman 1 like
Ik heb De gouden kiel jaren geleden gelezen, evenals praktisch alle andere boeken die Desmond Bagley heeft geschreven. De gouden kiel vond ik een van zijn beste boeken, mede vanwege de ingenieuze manier waarop het omsmelten van klompjes goud wordt omschreven.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic