Goudentijdskinderen

0

Als klein meisje wist Rachel al, dat ze meer voelde en zag dan andere kinderen. Dat ze soms zo blij kon zijn, maar ook zo verdrietig en verlaten. En dat dat dan bijna niet uit te leggen was. Toen ze ouder was, begon ze te lezen over nieuwetijdskinderen, indigokinderen, kristalkinderen en regenboogkinderen, in de hoop om meer over haarzelf te weten te komen. Iedere keer herkende ze wel iets, maar toch klopte het net niet.
Op een dag kreeg ze vanuit het niets vreselijke hoofdpijn en ineens begon de bovenwereld tegen haar te praten. Haar werd verteld dat ze een goudentijdskind is en geholpen en geïnspireerd zou worden om hierover te schrijven.
Een goudentijdskind is één met alles om zich heen. Deze kinderen zullen er instinctief alles aan doen om zich weer opnieuw één te voelen met al wat is, ongeacht in welke situatie ze zich bevinden. Daarnaast hebben de goudentijdskinderen het eenheidslicht meegenomen naar de aarde. Licht bevat informatie en healing. Licht bevat ook een bepaalde trilling, de frequentie. Goudentijdskinderen kunnen die trillingen of frequentie goed waarnemen. Daardoor zijn ze in staat om alle veranderingen in alle energievelden waar te nemen.
In dit bijzondere boek wisselt Rachel Helmhout die buitengewone kennis die haar is geopenbaard af, met haar persoonlijke verhaal. Want om staande te blijven in deze wereld, vraagt heel veel van zo'n gevoelige ziel. En tegelijkertijd biedt het weten, het eenheidsbesef en het licht zoveel rijkdom, zo'n kracht, zo'n troost en zo'n heling, dat ze het wil delen en verspreiden. Dat doet ze via dit boek.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
146
Laatste editie
12 april 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089545275

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic