Griekenland - Hét kookboek

1

Hét complete kookboek over de Griekse keuken!

Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!


De échte Griekse keuken is een goed bewaard geheim en heeft een zeer gevarieerd karakter: van de zonnige schotels van de eilanden tot de eerlijke, pure gerechten uit de bergdorpen. Bekende gerechten zijn dolmades (gevulde wijnblaadjes), gyros, souvlaki en tzatziki. Veel minder bekend zijn regionale specialiteiten als dolmades van aubergine of courgettebloemen, en tzatziki met walnoten en munt.

Op ruim 400 pagina's worden de geheimen van de bij ons grotendeels onbekende en verrassend veelzijdige Griekse keuken ontsluierd. Het boek biedt een schat aan uiteenlopende recepten, gelardeerd met veel couleur locale en anekdotes, prachtige receptfotografie en de ter plaatse voro het boek geschoten lifestyle-fotografie.

Rianne Buis heeft zelf jarenlang op Kreta gewoond en zich uitgebreid verdiept in de culinaire verschillen per regio, de eetgewoontes, het gebruik van bepaalde ingrediënten, tradities en feesten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
26 augustus 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045209173

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Voorbij de dolma’s en tzatziki

door: Maaike Ebbinge 1 like
Olijfolie wordt goud, olijven zilt en de feta romig: ingrediënten komen tot leven in het kookboek Griekenland. Met enorm veel kennis en passie voor de Griekse keuken omschrijft Rianne Buis de vele recepten in dit omvangrijke boek. Het is het complete, opnieuw uitgegeven, naslagwerk geworden van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic