Grill, rook, bbq

0

Lijsten 1

De rokerige, rijke smaak van gerechten die boven open vuur zijn bereid, is een van de grote geneugten des levens.
Zelfs met de eenvoudigste houtskoolbarbecue in de tuin, op een balkonnetje of op de camping kan iedereen met de tips en recepten van Ben Tish, chef-kok van het Londense Ember Yard, verrukkelijke gegrilde, gerookte en langzaam geroosterde vlees-, vis- en groentegerechten bereiden.
'Vuur, rook en stevige smaken; dit boek knettert en sist van de goede ideeën. Ik wil alles uitproberen.'
Diana Henry
'Ben is een geweldige chef-kok en zijn talent en creativiteit komen duidelijk in deze fantastische recepten tot uiting.'
Jason Atherton

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
25 mei 2016
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048313020
Bestel dit boek vanaf  €15,00 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic