Grip

Grip

25
Rank 2153 Gelezen 24 Aan het lezen 18 Wil ik lezen 30 Favoriet 1 Recensies 4
Non-fictie   Topics 0
Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid? Hoe bewaren we overzicht, met die uitpuilende mailbox, overvolle agenda en eindeloze takenlijst? En nog veel belangrijker: hoe zorgen we ervoor dat we eindelijk toekomen aan de plannen die we wel hebben maar niet uitvoeren? Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-man Rick Pastoor. In dit boek deelt hij zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde. Zijn no-nonsenseaanpak leert je hoe je rust, ruimte en richting in je werkweek krijgt. En hoe je jezelf kunt uitdagen, ook al heb je het druk. Het resultaat? Je gaat niet alleen ef? ciënter aan de slag, maar vooral effectiever. En zodra je grip hebt, ontstaat er ruimte voor grotere plannen en levensdromen. GRIP toont hoe je die kunt realiseren. In dit boek geen eindeloze theorieën, maar eenvoudige, concrete stappen. En je begint gewoon vandaag.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Uitgeverij NZ
Laatste editie
15 januari 2019
ISBN
9789082881202 , 9789082881219
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (4)

Direct toepasbaar boek

door: anja-wielowski 1 like
Niet alleen handig voor zakelijk gebruik, ook prive kun je hier je voordeel mee halen. Er staan veel direct toepasbare tips in die ik direct heb gebruikt. Het boek ligt nu standaard in de buurt van mijn laptop zodat ik het als naslagwerk kan gebruiken. Het boek leest makkelijk weg en ik zou het aan...

Doe-boek

door: Wendel de Boer 1 like
Bekende tips om meer uit je werk en je leven te halen in een slimme "verpakking". Een echt doe-boek, met extra's zoals e-mailherinneringen om je bij de les te houden en ervoor te zorgen dat je ervaart wat voor jou goed werkt.

Grip

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Heb jij ook moeite je staande te houden in deze tijd waarin er van je wordt verwacht dat je voortdurend bereikbaar bent? Hoe bereik je het overzicht met die uitpuilende mailbox, overvolle agenda en eindeloze takenlijst? En zorg je ervoor dat je toekomt aan al die plannen die qua uitvoering op zich...

Praktisch

door: Kirsten 1 like
Een nuttig boek, met tips die goed in de praktijk te brengen zijn. Leuke toevoeging is dat je je via zijn website kunt aanmelden en daardoor de eerste weken begeleid wordt door middel van mails.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook