Groene gidsen Michelin Ardèche, Drôme, Rhônevallei

0

Waar vind je een leuk logies of een heerlijk restaurant? Op welke markt snuif je de typische zuidelijke sfeer en waar ga je het beste van start voor een avontuurlijke afvaart van de Ardèche of Rhône? De Groene Gids voor deze Franse topbestemming steekt nu in een volledig nieuw kleedje. De streek wordt opgedeeld in microregio's waardoor je nog gemakkelijker de bezienswaardigheden en rondritten in de buurt van jouw bestemming kunt ontdekken. Met tips voor het hele gezin en tal van suggesties om optimaal van je vakantie te genieten
De serie Groene Gidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Gids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier. Een handige sterrenbeoordeling vertelt u wat de reis of een uitstap waard is. *** de reis waard ** een omweg waard * interessant Dankzij het handige adresboekje bij elke stad hebt u een mooie keuze van eet-, slaap-, winkel- en andere ontspanningsadresjes. De praktische inlichtingen geven u bijzonder nuttige tips ter voorbereiding van uw reis of uitstap en tal van suggesties om optimaal van uw reis te kunnen genieten. De grondig uitgewerkte inleiding biedt u alle geografische, historische en culturele achtergrondinformatie over uw reisbestemming. De heldere cartografie wijst u de weg door middel van stadsplattegronden, plattegronden van bezienswaardigheden, thematische kaarten, kaarten met toeristische rondritten en overzichtskaarten.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
623
Laatste editie
22 maart 2011
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020990249

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic