Groene gidsen Michelin Champagne, Franse Ardennen

0

Waar koop je een fijne champagne of een artisanale foie gras, welke (h)eerlijke boerenmarkt mag je niet missen, naar welk wijnhuis, welke kaasboer of welke truffelsteker trek je voor een interessant bedrijfsbezoek? Met overzichtelijke adresboekjes vol slaap-, eet- en andere leuke adresjes, geselecteerd door de inspecteurs van Michelin Aan de hand van heldere kaarten maak je de mooiste rondritten en vind je probleemloos je weg naar de interessantse bezienswaardigheden. De Groene Gidsen sluiten trouwens perfect aan op de wegenkaarten van Michelin. Met uitnodigende foto's en zeer uitgebreide achtergrondinformatie, zeker over de driesterrenplaatsen en -bezienswaardigheden.
Een betrouwbare metgezel die zowel bij de voorbereiding thuis, als op reis onmisbaar is. De praktische sterrenbeoordeling met 1, 2 of 3 sterren geeft snel én betrouwbaar aan wat je zeker moet zien of doen. Met uitnodigende kleurenfoto's en zeer uitgebreide achtergrondinformatie, zeker over de 3-sterrenplaatsen en -bezienswaardigheden. In een volledig nieuwe lay-out waarbij de regio of het land van bestemming in 'microregio's' is opgedeeld. Ideaal om heel snel de interessantste plaatsen, bezienswaardigheden en rondritten in de buurt van jouw vakantiestek te ontdekken. De handige adresboekjes vermelden voor elke stad de beste eet- en slaapadresjes, geselecteerd door de inspecteurs van Michelin. Ook leuke winkeltjes en sfeervolle evenementen komen hier aan bod. Aan de hand van heldere kaarten maak je de mooiste rondritten en vind je probleemloos je weg naar de interessantste bezienswaardigheden. Overzichtelijke stadsplannen en plattegronden van bezienswaardigheden maken je ter plekke wegwijs. De groene gidsen sluiten trouwens perfect aan op de wegenkaarten van Michelin. Door zijn kleiner formaat past de Groene Gids nu in elke handtas of rugzak.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
471
Laatste editie
04 mei 2010
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020988116
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic