GROTE FUSION KOOKBOEK, HET

0

"In Australië en Californië, waar veel verschillende culturen naast elkaar een eigen leven leiden, ontstond een fascinerende uitwisseling van kookculturen, van ingrediënten en van bereidingswijzen. Het resultaat is een reis door wereldkeukens op één bord: fusion koken. Het mooie van fusion koken is dat het nooit hetzelfde is, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Het blijft een kwestie van goede smaak en fantasie.
Kees Hageman neemt de lezer mee op een fascinerende ontdekkingsreis langs oosterse markten en bazaars en geurige groente- en kruidenkramen aan de hele mediterrannée. Met zijn schitterende foto's toont hij een wereld van geuren, kleuren en smaken. In het boek zijn vele recepten van beroemde chef-koks opgenomen, zodat de lezer zelf het avontuur van de nieuwe smaakcombinaties kan beleven en de hele wereld op zijn bord kan toveren."
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
26 oktober 1999
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020937381

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic