"In Australië en Californië, waar veel verschillende culturen naast elkaar een eigen leven leiden, ontstond een fascinerende uitwisseling van kookculturen, van ingrediënten en van bereidingswijzen. Het resultaat is een reis door wereldkeukens op één bord: fusion koken. Het mooie van fusion koken is dat het nooit hetzelfde is, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Het blijft een kwestie van goede smaak en fantasie.
Kees Hageman neemt de lezer mee op een fascinerende ontdekkingsreis langs oosterse markten en bazaars en geurige groente- en kruidenkramen aan de hele mediterrannée. Met zijn schitterende foto's toont hij een wereld van geuren, kleuren en smaken. In het boek zijn vele recepten van beroemde chef-koks opgenomen, zodat de lezer zelf het avontuur van de nieuwe smaakcombinaties kan beleven en de hele wereld op zijn bord kan toveren."
Kees Hageman neemt de lezer mee op een fascinerende ontdekkingsreis langs oosterse markten en bazaars en geurige groente- en kruidenkramen aan de hele mediterrannée. Met zijn schitterende foto's toont hij een wereld van geuren, kleuren en smaken. In het boek zijn vele recepten van beroemde chef-koks opgenomen, zodat de lezer zelf het avontuur van de nieuwe smaakcombinaties kan beleven en de hele wereld op zijn bord kan toveren."