Grote monstercircus

0

Stern Nijland
Het grote monstercircus

Op grote kleurrijke platen vertelt Stern Nijland het verhaal van vriendelijke monsters die bij het circus gaan. Daar blijkt dat de monsters helaas niet zelf mogen bepalen wat ze willen worden. Ze mogen zelfs niet laten zien waar ze goed in zijn, want alleen de grote monsters komen in de piste terecht. Het kleine monstertje Fien vindt dat niet eerlijk en onderneemt actie.
Op de tekeningen zie je hoe verschillend de monsters zijn en welke eigenschappen ze hebben. Voor kinderen valt er heel wat op te merken over de monsters: de verschillende kleuren, formaten, drie ogen in plaats van twee, of een hand op hun hoofd in plaats van haar. Zo is er keer op keer iets nieuws te ontdekken.

Pagina's vol kijkplezier

Stern Nijland (1976) heeft diverse prentenboeken op haar naam staan: Koning & Koning samen met Linda de Haan, dat in acht landen werd vertaald, en Mevrouw Dientje en het Leverworstmysterie, dat werd bekroond met een Zilveren Griffel.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
16 oktober 2009
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046805794
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic