Guilty pleasures kookboek

3

Artikelen 3

In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek is fingerlickin' good!

Een geweldig cadeau voor stoere, hamburgerflippende barbecuemannen of enthousiaste thuisbakkers die op zoek zijn naar een over-the-top taartrecept. Stiekeme fan van fastfood-ketens? Sabine laat je zien hoe je de populairste burgers en pizza's zelf kunt maken. Zondigen was nog nooit zo fijn!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
29 oktober 2015
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820087 , 9789046823835


Artikelen over Guilty pleasures kookboek

Hebban Culinair Weekoverzicht #45
07 november 2015 2 likes
De Vijf Favorieten van... Sabine Koning
05 november 2015 1 like
De guilty pleasures van Sabine Koning
21 oktober 2015 3 likes
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bij



Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Veel oude wijn in nieuwe vaten. Niet bijster origineel dus.

De foto op de cover van het boek “Guilty Pleasures” doet vermoeden dat de schrijfster, Sabine Koning, een jaar of 25 is. Dat kan echter niet waar zijn want ze is, volgens het boek, al sinds 2001 aan het bloggen en toen ze daarmee begon was ze rond de 20. Bloggen over mode en aanverwante zaken doet ze al vanaf 11-jarige leeftijd en sinds een jaar of vier blogt ze ook op “Oh My Foodness”. Inmiddels...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic